31 C
Sarajevo
30.06.2024

Aca Lukas – jedan od najpoznatijih pjevača gost je u našoj “Kafani”

Aca Lukas jedan je od najznačajnijih regionalnih pjevača današnjice. Njegova karijera traje duže od dvije decenije, a javnosti je poznat po svom britkom jeziku i prepoznatljivom glasovnom melosu koji, onima istančanog sluha, ima prizvuke rokenrola. Aca Lukas, iako žanrovski pjeva folk-muziku, nikada nije krio da je rok njegova prva ljubav. 

Ovaj autor hita “Kafana na Balkanu” gost je u “Kafani” na FACE TV-u i ove nedjelje nam otkriva detalje koje nismo znali o njegovom životu.

“Ja sam postao najsretniji čovjek kad sam shvatio da je život veliko sr*nje”, kaže Lukas otkrivajući kako je došao do te spoznaje i kako je ona utjecala da uživa u trenutku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FACE TV (@facetv)

- OGLAS -

Iskreno priča o boravku u zatvoru, slobodi uma, očinstvu, ženama, ljubavi, porocima, prijateljstvu… Šta misli o novoj muzici, Bubi i Jali, o tome kome je zahtjevnije pjevati – kriminalcima ili političarima saznajte u nedjelju na FACE TV-u u 20:00 sati. Ako zakasnite ili budete spriječeni biti uz TV-prijemnike, emisiju gledajte od 21:00 sat na našem YouTube kanalu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA