15 C
Sarajevo
27.07.2024

Lepa Brena pravi spektakl u BiH: Iz Sarajeva kreće turneja “Imam pesmu da vam pevam”

Lepa Brena najavila i koncert u svom rodnom gradu!
Nakon duže pauze, Lepa Brena se vraća velikim koncertima i turnejama.

Najveća jugoslavenska zvijezda Lepa Brena odlučila se ponovo  posvetiti svojoj karijeri. Kako je istakla za medije, djeca su krenula svojim životom i svojim poslovima te su ona i Boba  u problemu “praznog gnijezda”, te su zbog toga posvećeni poslu više nego ikad. Nakon duže pauze, Lepa Brena se vraća velikim koncertima i turnejama.

Turneja  “Imam pesmu da vam pevam” kreće iz Sarajeva, gdje će održati dva koncerta u “Zetri” 20. i 21. aprila, a za koje ne sumnjamo će biti pravi spektakli s obzirom na to da je Lepa Brena kroz svoju karijeru uvijek postavljala standarde i išla korak ispred drugih. Pored Sarajeva, Lepa Brena najavila je i  koncert u svom rodnom gradu – Brčkom, zatim u Prijedoru, Mostaru, a za jesen je najavila koncerte u Zenici, Laktašima i Tuzli.

“Ja dugo nisam radila ovako velike koncerte. Odlučila sam da krenem ove godine. Nekako sam se resetovala, odmorila… Pripremamo dosta toga novog i zanimljivog. Bit će to jedna fantastična produkcija, koja će biti obogaćena cijelom pričom koja prati ovaj 21. vijek. Neću da hvalim i pričam previše – neka svi koji žele dođu i vide šta smo to pripremili”, kazala je regionalna zvijezda Lepa Brena.

- OGLAS -

Lepa Brena najavila je i nove  pjesame koje bi se trebale objaviti uskoro, a poslije nove godine najavljuje i novi album. U toku su posljednje pripreme za koncerte u Sarajevu, gdje će uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i na posebno pripremljenoj najvećoj sceni koja je do sada viđena u “Zetri”  izvesti svoje najveće hitove.

Svi oni koji svoje karte još nisu kupili – mogu to učiniti putem sistema “Kupikartu.ba” te putem zvaničnih lokalnih prodajnih mjesta u Sarajevu – na platou “Skenderije” i u Ferhadiji.

- Advertisement -

BONUS VIDEO:

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA