26 C
Sarajevo
30.04.2024

Ljubavna drama, historijski vremeplov, borba za svoje “ja”: Pratite seriju “Bandolera” na FACE TV!

Ukoliko ste željni historije, ljubavi, intriga i borbe za svoje "ja"... gledajte "Bandoleru"!
Seriju "Bandolera" gledajte svakim radnim danom na FACE TV u 15.00 sati i uživajte u cikličnim pričama višedimenzionalnih karaktera.

Ukoliko ste željni historije, ljubavi, intriga i borbe za svoje ja… gledajte “Bandoleru”!

Od 15. aprila 2024. godine, na programu FACE-a možete pratiti sjajnu, uzbudljivu špansku telenovelu “Bandolera”. “Bandolera” je ponajviše priča o djevojci Sari, koja pokušava ispuniti svoj san, a sve prepreke na koje nailazi učinit će je jačom, samosvjesnijom, borbenijom…

Sarah Reeves studentica je književnosti na prestižnom Oksfordu. Španska književnost postaje značajan dio njenog bića, a ta ljubav će je naposljetku odvesti i u, kako će se ispostaviti, nemirnu Andaluziju… Radnja je smještena u andaluzijskom selu Arazana, u XIX stoljeću u periodu kada su Španijom bjesnjeli ratovi i kada je prosto vladao zakon jačeg.

- OGLAS -

Dosadni život u Engleskoj, ispunjen materijalnim bogatstvima, ne pruža zadovoljstvo mladoj Sari. Živeći “propisno”, počinje sanjati o uzbudljivim avanturama, čeznutljivo goreći u želji o svrsishodnijem životu. Odlaskom u Andaluziju započinje život kakav je željela slobodno obitavajući u andaluzijskom seocetu, postajući Bandolera (šp. banditkinja).

“Bandolera” u osnovi problematizira dvije ljudske krajnosti: smjernost i zastranjenost, pružajući tako uvid u tanke granice između prihvatljivog i neprihvatljivog. Time se postavlja jasno pitanje: je li u jednom čovjeku više njegovih ličnosti i da li svako od nas treba prihvatiti da ljudska bića nikad nisu jednodimenzionalna…

Ljubavni trougao, pridruživanje banditskoj organizaciji “Crna ruka”, stvaranje Španske civilne garde… uzbudljivi je san koji je mlada djevojka Sara počela ostvarivati…

Seriju “Bandolera” gledajte svakim radnim danom na FACE TV u 15.00 sati i uživajte u cikličnim pričama višedimenzionalnih karaktera.

Podsjećamo, FACE televizija odnedavno je postala dio TV mreže i svojim gledaocima omogućila je dodatnih sedam sati najkvalitetnijeg TV-sadržaja. Ukoliko ste dosad plaćali određene streaming platforme kako biste gledali omiljene filmove i serije, vrijeme je da prekinete tu praksu i sačuvate svoj novac – naš je sadržaj besplatan, moderan i ekskluzivan.

Vaše omiljene serije odsad su na FACE-u!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA