14 C
Sarajevo
27.07.2024

Severina brutalno odgovorila Karleuši: “Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina!”

Podsjećamo, Karleuši je zasmetalo to što je Severina 2022. kazala da je u Srebrenici počinjen genocid i da bi Srbija trebala platiti odštetu.

Jelena Karleuša je na svojoj zvaničnoj Facebook-stranici objavila šta joj je Severina odgovorila nakon što ju je napala jer je podržala usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

“Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad”, navela je.

Također se može vidjeti da joj je poslala screenshotove poruka koji joj je slao jedan muškarac, a mnogi smatraju da je riječ o Dušku Tošiću.

- OGLAS -

“Kako si?”, naveo je, na šta je ona odgovorila: “Jako dobro, što i vama želim.” Zatim ju je upitao radi li se. “Kakvo zanimljivo pitanje… To Vi uvijek tako ili…?”, odgovorila je Severina.

“Ha-ha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l’?”, napisao je, a ona mu je poručila: “Nisu svi za sve.”

- Advertisement -

Podsjećamo, Karleuši je zasmetalo to što je Severina 2022. tokom gostovanja kod Maje Čengić kazala da je u Srebrenici počinjen genocid i da bi Srbija trebala platiti odštetu.

“Genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne spominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko. Koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botoks. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod… jer taj žig neću da nosim ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze!”, kazala je Karleuša.

Na kraju je spomenula i Severininog sina Aleksandra.

“P. S. A i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig ako se ta historijska nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko ‘pametna'”, objavila je Karleuša.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA