13.8 C
Sarajevo
20.09.2024

Strast prema prirodi koja inspiriše se odražava u svakom detalju Matija Paunovski biljnih apoteka

Najpoznatiji brend u Bosni i Hercegovini, kada su u pitanju prirodni i ručno napravljeni kozmetički proizvodi, čajevi i dodaci prehrani je Matija Paunovski, brend koji je nastao u porodičnoj kompaniji u Mostaru.

Matija Paunovski je bila najpoznatija fitoterapeutkinja i travarica na Balkanu, svoju slavu stekla je u svojoj 37moj godini kada je zbog karcinoma materice “otpisana” od strane ljekara. Zahvaljujući Hercegovini u kojoj je živjela, znanju o travama nasljeđenom od svoje bake, napravila je pripravke od hercegovačkih trava i uspjela da pobijedi opaku bolest.

Nakon Matijine smrti, biljnu apoteku je naslijedio njen sin Milenko, a nakon njega njegove dvije kćerke. Kvalitet, ručna prozivodnja i odgovornost prema obitelj i klijentima ono je što ovu biljnu apoteku čini posebnom godinama unazad, ono što je razlog za uspješno dugogodišnje poslovanje.

- OGLAS -

U ponudi kompanije možete pronaći raznovrstan asportiman čajeva i prirodnih biljnih preparata za liječenje raznih zdravstvenih tegoba, kao i za generalno poboljšanje zdravlja. Pored biljnih preparata, u ponudi možete pronaći i bogat asortiman dodataka prehrani, kapi i medova, kreiranih po originalnoj recepturi čuvanoj godinama u porodičnoj riznici.

Misija kompanije je probuditi svijest kod pacijenata o važnosti preventivnog djelovanja na zdravlje, pažljivo odabranim asortimanom prirodnih i ljekovitih proizvoda, uz individualan i stručan pristup zaposlenih koji će vam ljubazno preporučiti kombinaciju preparata kreiranu samo za vas.

- Advertisement -

Strast prema prirodi koja inspiriše se odražava u svakom pažljivo biranom detalju Matija Paunovski biljnih apoteka.

Svi proizvodi su prirodnog porijekla i napravljeni ručno, a možete ih pronaći isključivo u Matija Paunovski biljnim apotekama.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA