17.7 C
Sarajevo
20.09.2024

“Zabranjena ljubav”: Jesu li Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni?

U filmu Star is Born pokazuju koliko je zapravo hemija između njih nevjerovatna. No, ti trenutci nastavili su se i nakon premijere filma. 

Glasine da su zaljubljeni pogrijao je prekid zaruke Lady Gage. Sinoćnji nastup na dodjeli Oscara svakako da je sve ostavio ravnodušnim, no izvedba je zaista izgledala kako su zaljubljeni. Cooperova djevojka, Irina Shayk nadarena je velikom količinom razumjevanje. 

Gledajući nastup svi su čekali poljubac, a također se pitaju kako se ona osjećala nakon ovog nastupa koji je, zamalo, kulminirao i poljupcem. Pogledajte ovo:

 
Naslonjeni jedno na drugo dovršili su pjesmu u zagrljaju što je bilo dovoljno da potakne još jednom pitanja ima li među njima više od prijateljstva. Par već godinama surađuje, a tokom snimanja filma ‘Zvijezda je rođena’ zbližili su se još više. Navodno su počeli i češće izlaziti, posjećivati se kod kuće…
 
Nije trebalo mnogo, a već je postao i meme o zabranjenoj ljubavi, a na kraju pjesme, svi prisutni u sali Los Angelesa stojeći su aplaudirali.
 
- OGLAS -

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA