30 C
Sarajevo
19.06.2024

Sramni protest u Podogorici: Okupljeni uzvikivali “Ratko Mladić” i “izdaja” (VIDEO)

Ispred Vlade Crne Gore u Podgorici ponovo je danas održan protest zbog podrške ove zemlje Rezoluciji o Srebrenici, a nekolicina okupljenih je ispred Valde pratila glasanje za Rezoluciju koja je dana, historijskom odlukom UN-a i usvojena.

Kako javljaju crnogorske Vijesti, nakon što je rezolucija usvojena u Generalnoj Skupštini UN, okupljeni su uzvikivali “Ratko Mladić” i “izdaja”.

Na protestu je bio lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, bivša ministarka Vesna Bratić, predsjednik Prave CG Marko Milačić i Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković, a ponovo se obratio direktor škole “Bajo Pivljanin” Milutin Mirjačić poručivši da su čuli da je usvojena “sramna rezolucija”.

- OGLAS -

“Sinoć su zloupotrijebili moje riječi”, kazao je on.

“Rekao sam nemojte da pravimo barikade a možda će biti barikada kao na litijama ako nas 100 hiljada bude bilo. Pozivam vas noćas nemojte da pravite blokade. I sami vidite da nas je malo. I ne možemo tako da pobijedimo. Mi smo na neki način ispisali istoriju, ali oni koji su danas glasali za svoja pokoljenja vraćalo im se tako kako su činjeli. Amerika je najveća zločinačka zemlja na svijetu. Opet želi da nas posvađa. Bićemo pobjednici samo ako budemo složni”, kazao je Mirjačić.

- Advertisement -

Podsjetimo, policija je prethodno saopštila da se protest ispred Vlade organizuje suprotno zakonu i pozvala građane da doprinesu očuvanju reda i mira.

(Raport)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA