12.7 C
Sarajevo
03.05.2024

Jagodić: Mene kao trenera brine ono što nam se događa u posljednje vrijeme

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge , na konferenciji za medije najavio je duel 28. kola WWin lige Bosne i Hercegovine protiv Veleža.

Dobojlije sutra (23. april) od 18:00 gostujuu Mostaru. U prethodnom kolu, poraženi su od Zrinjskog rezultatom 2:0.

“Sutrašnjom utakmicom se završava nevjerovatno gust i težak raspored za Slogu, ne umanjujući utakmicu koja nam slijedi poslije Veleža, a to je Zvijezda 09. Ne brine mene trenutni položaj na tabeli, to je izuzetno uspješno. Nije sramota ispasti od Zrinjskog u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine”, rekao je Jagodić, te se potom osvrnuo na ono što izaziva zabrinutost kod njega:

- OGLAS -

“Ovo što nam se događa u posljednje vrijeme, da ponavljamo određene greške brine mene kao trenera. A najviše me brine neefikasnost u posljednje vrijeme. Bez toga se ne može razmišljati ni o neriješenom rezultatu.”

Sloga je nizu od četiri uzastopna poraza, a kao razlog tome Jagodić navodi gust raspored.

“Željeli smo da igramo u tri takmičenja, da znamo na šta možemo računati od ljeta i sad plaćamo danak tome. To nije smak svijeta. Što je najgore, ono što smo imali uigrano nam se poremetilo zbog raznoraznih izostanaka. Ekipa je totalno potrošena i jedva čekamo sedmicu za normalan rad”, istaknuo je Jagodić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA