10 C
Sarajevo
24.09.2024

Lavica Dalal nakon velike borbe za život dočekana s pjesmom i balonima u svojoj BiH (VIDEO)

Dalal je dočekana pjesmom “Moj je život moja pjesma” koju je pjevala Nejra Musić, koja se i sama prije nekoliko godina izborila s rakom limfinih žlijezda.

Dalal Omerović, djevojčica poznata kao Lavica, koja je uspješno pobjedila dijagnoze ljekara koje nisu obećavale, od samog početka.

Očima koje su zračile željom za životom ujedinila je dobre ljude u svoju armiju koji su bili podrška njoj ali i njenim roditeljima u najtežim ali i onim lijepim trenucima.

- OGLAS -

Svi zajedno, uz Božiju pomoć, izborili smo ono najbolje, da ove okice žive, da nam svakodnevno daju snagu i da nam pokažu da je sve moguće, samo ne smijemo odustati. Nikada.

“U akciji za Dalal učestvovala je cijela vojska ljudi iz BIH ali i šire. Organizirani su koncerti, turniri, bazari, prodavalo se sve i svašta, pozivao se humanitarni broj i sakupljao novac. Armija je dala sve od sebe. Dok se armija svim snagama borila da skupi potreban novac za liječenje i transplantaciju, Dalal se borila za život. Njen osmijeh, njena snaga i hrabrost bila je motivacija armiji da ne odustaje i da zajedno učini nemoguće. Svi ste vi njena armija. Svaka donacija, svaki poziv, svaka dova, molitva i uplaćena marka je zaslužna za današnji dan. Ne postoje riječi kojima bismo mogli izraziti zahvalnost svima vama koji ste na bilo koji način dali svoju podršku i na taj način učestvovali u ovoj sada sretnoj priči. Bez vas ne bi uspjeli. Zbog svih vas danas slavimo život, slavimo ljubav”, kazali su organizatori.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA