12.7 C
Sarajevo
19.09.2024

Helikopter nadlijeće Glamočane, inspektorima stiglo pojačanje

Ispred kuća u Glamočanima, gdje su sinoć ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić, radnik njegove firme Žarko Pavlović, te napadač Željko Kovačević, okupili su se mještani, koji s nevjericom i suzama u očima posmatraju mjesto zločina.

Iz kuća odjekuju jauci nakon ove tragedije. Kako javlja novinar “Nezavisnih,” helikopter upravo nadlijeće Glamočane, a stiglo je i još nekoliko inspektora.

  
 Crnadak i Krunićeva bivša žena stigli na mjesto ubistva
 

 Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BIH, upravo je stigao u Glamočane, sa još nekoliko osoba.S njim u društvu došla je i supruga  Đurđica, inače bivša supruga Slaviše Krunića, koji je sinoć ubijen. 

- OGLAS -

Krunićeve firme nastaviće nesmetano da rade

Vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, te zaposleni Žarko Pavlović tragično su preminuli protekle noći, saopšteno je iz ovih kompanija.

- Advertisement -

U saopštenju se obavještavaju poslovni partneri da će uprkos okolnostima, kompanije nastaviti rad i u potpunosti ispunjavati svoje obaveze prema poslovnim partnerima i zaposlenima.

“Generalni direktori sa rukovodstvom izražavaju saučešće porodicama”, navedeno je u saopštenju rukovodstva kompanija.

Rukovodstva i zaposleni uz punu udgovornost nastavljaju rad prema svim poslovnim aktivnostima.

U Glamočanima kod Banjaluke noćas su u pucnjavi tri lica smrtno stradala, a jedno zadobilo teške tjelesne povrede vatrenim oružjem.

Krunićev radnik: Nakon pucnjave zvao sam čuvara

Nakon što sam čuo pucnjavu, pokušao sam čuvara na imanju Slaviše Krunića nazvati telefonom. Više puta sam zvao i onda mi se, treći put, javio, te rekao samo “Ne zovi više nikoga”.

Rekao je  Ranko Dobraš, koji radi na imanju sinoć ubijenog banjalučkog biznismena Slaviše Krunića.

Ističe da je Krunić ubijen dok je vozilom išao makadamskim putem, gdje se i vozi sporije.

Podsjetimo, osim banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, sinoć je ubijen i njegov saradnik, ali i jedan od napadača.

Mještani o ubistvu Krunića: Čuo se rafal, pa jauk

Brojne policijske patrole nalaze se na mjestu zločina gdje su sinoć ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić i još dva lica, a jedno ranjeno.Policija naoružana dugim cijevima obezbjeđuje lice mjesta.

Mještani kažu da opsadno stanje vlada od sinoć, te da su policija i inspektori ovdje bili cijelu noć. Ističu da je Slaviša bio dobar čovjek, te da je svima pomagao.

“Čuo sam rafal, a zatim i jauk”, kaže jedan mještanin.

Ranko Dobraš, koji na Krunićevom imanju radi oko pet godina, rekao je da plata nikad ne kasni, te da su svi mogli da računaju na Krunićevu pomoć.

Krunićeve ubice koristile pancirne metke

Ubice banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog radnika Žarka Pavlovića najvjerovatnije su koristile pancirne metke.

Po nezvaničnim informacijama, na mjesto zločina došli su pješice, te napravile sačekušu na makadamskom putu, gdje se inače sporije vozi. Navodno su napali sa obje strane puta.

ATV  javlja da je policija na tragu drugom napadaču na Slavišu Krunića. Tragovi upućuju da je riječ o muškarcu koji je od ranije poznat policiji, te da je nekoliko puta hapšen.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA