21.6 C
Sarajevo
19.05.2024

Dodik i Hadžifejzović i dalje prvi u trendingu: “Idi Milorade, spasi sebe i državu” zapečatilo intervju

Jedan od najgledanijih intervjua u regionu u posljednje vrijeme bio je upravo onaj sa predsjednikom manjeg bh. entiteta, Miloradom Dodikom na našoj televiziji. Da se intervju i dalje gleda i prepričava i 9 dana kasnije potvrđuje činjenica da je i dalje na poziciji broj 1. u YouTube trendingu.

Gostovanje Milorada Dodika u Centralnom Dnevniku FACE TV-a već 9 dana je najgledaniji video na YouTube platformi i broji preko milion pregleda. Privukao je pažnju svih, kako domaćih, tako i regionalnih medija. Još uvijek je u trendingu i u svim državama Balkana, te je tako u Hrvatskoj na 50. mjestu, u Srbiji 46., Sloveniji na 35., a u Crnoj Gori na čak 19. poziciji.

Izjave, kako Hadžifejzovića, tako i Dodika, kao i njihova gestikulacija, komentariše se i dalje, a Dodikovi pomalo kontradiktorni stavovi se i dalje razmatraju. U narodu prijeti otcijepljenjem, svakodnevno. U Centralnom Dnevniku tvrdio “rata neće biti, RS se neće otcijepiti, plana za secesiju nema, sve je to medijska hajka”.

- OGLAS -

Dodikove “promjene srca” tokom trajanja intervjua su probudile još veći interes građana, budući da smo navikli na Dodikove ratne retorike i svakodnevno širenje netrepeljivosti među građanima Bosne i Hercegovine.

Posljednja Hadžifejzovićeva rečenica upućena Dodiku “Idi Milorade, spasi sebe i državu” i međusobno “tapšanje” po leđima stavili su tačku na ovo neponovljivo gostovanje.

- Advertisement -

Ukoliko niste, emisiju možete pogledati na linku ispod.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA