2 C
Sarajevo
22.02.2024

Emotivni oproštaj od policajke iz Jablanice: “Tvojoj dobroti mnogo je puta ova čaršija svjedočila”

Pripadnica Policijske stanice Jablanica M.R. (42) počinila je jutros, 11. februara, samoubistvo ispred svoje porodične kuće.

Od policijske službenice se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

“Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih. Nemamo uvijek riječi za oproštaj. Za neke ljude mislimo da nam nikad neće trebati. Tvojoj dobroti mnogo je puta ova čaršija svjedočila. Toliko je javnih humanih akcija koje si odradila. Koliko si pomagala da niko ne zna, to samo On zna. Hvala ti za svaku od njih.

- OGLAS -

Čak i naši jablanički Romi mogu da svjedoče koliko je ljubavi u tebi bilo. Zato su ti je i uzvraćali. Jer su znali da bez imalo glume pružaš im i ruku i osmijeh. Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši. A on je izgleda teži od svih.

Od jutros glasa rijetko puštam… Onaj osjećaj koji je zaledio tijelo još ne prolazi. Nije trebao biti ovakav kraj. Nismo zaslužili ovakav oproštaj. Ostala je šoljica kafe koja će zauvijek ostati neispijena i to je ono što sebi ne opraštam. Što sam uvijek mislila da imamo vremena. Zbogom”, pišu prijatelji M.R. koja je jutros počinila samoubistvo.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA