22.7 C
Sarajevo
22.09.2024

Naša stranka: SDA nije činila greške, već zlodjela

Kad iz SDA kritikuju pravu Trojku, pričaju ustvari o sebi: kriminal, politički osuđenici, lažne diplome, korupcija i druge nepodopštine ono je što je sinonim za njihov način vladanja.

Oglasila se Naša straka povodom kritike SDA na račun Trojke.

“Nakon što su 25 godina bili u vlasti, iz SDA su se odlučili da obećavaju promjene jer kažu da su učili na svojim greškama i da će sad sve biti drugačije. Da bi se učilo na greškama, moraju se praviti greške, a SDA nije pravila greške, ona je činila zlodjela.

Sa SDA neće ni njihovi takozvani partneri Demokratska fronta i SBiH, zato su potrčali da kažu kako oni nemaju dogovor o koaliciji nego dogovor o nenapadanju. Žele tako sačuvati makar malo političkog kredibiliteta a pošto svoje ne mogu stvoriti, prislanjajući se koliko-toliko uz SDA žele uzeti dio njihovih glasova. To je prijateljstvo hijene, kakvo SDA i zaslužuje, jer je i sama tako postupala prema svojim koalicionim partnerima dok se nije počela urušavati. To je lažna Trojka.

- OGLAS -

Kad iz SDA kritikuju pravu Trojku, pričaju ustvari o sebi: kriminal, politički osuđenici, lažne diplome, korupcija i druge nepodopštine ono je što je sinonim za njihov način vladanja.

Rekonstrukcija gradske saobraćajne mreže i obnova voznog parka, naknade porodiljama, otvaranje direktnih aviolinija za svjetske centre, gostovanja najvećih svjetskih umjetničkih zvijezda u Sarajevu, novi parkovi, škole, obnovljeni trgovi – to je ono što karakteriše rad Trojke i što nam daje kredibilitet da na svaku uvredu iz SDA ponosno odgovorimo.

- Advertisement -

Prvi, naravno, ne počinjemo napad jer radimo, nemamo se kad zamarati time šta SDA nije uradila, ali smo dužni odgovoriti na neosnovane kritike.

Na sljedećim izborima Trojka će u Kantonu Sarajevo SDA učiniti još manjom, a takvom će je učiniti i oni što su sa SDA sklopili ugovor o nenapadanju. Dobri ljudi Sarajeva ne zaboravljaju 25 najtežih godina s njima”, saopštili su iz Naše stranke.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA