25 C
Sarajevo
07.07.2024

Nenad Stevandić o domaćem dronu: “Ratno huškanje! Helez pravi spektakle!”

Predsjednik Narodne skupštine RS-a Nenad Stevandić je u četvrtak, 4. jula, nakon što je ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez objavio snimak domaćeg drona, kazao da je on presuđen za lažno svjedočenje i da pravi spektakle te da je sve što radi lažno.

“Kao što vidite, na to ratno huškanje i Zukana Heleza i snimanje spotova o nekim vojskama i paravojnim formacijama Rame Isaka ne reaguju oni koji pišu nama pismo kada držimo političke govore ili kada raspravljamo o političkoj situaciji u RS. Osoba presuđena od Suda BiH zato što je bio lažni svjedok. Pravi spektakle”, rekao je Stevandić novinarima u Banjoj Luci.

Nenad Stevandić je rekao i da se u Narodnoj skupštini RS nije raspravljalo, niti postoji dokument o razdruživanju već je nešto što je pominjano u smislu nekog političkog odgovora sada zloupotrijebljeno i iskorišteno da se pravi ratnohuškačka retorika.

- OGLAS -

Dodao je da se na “mirnu demokratsku i skupštinsku raspravu” šalju poruke dok se kako Stevandić tvrdi na ratnohuškačku retoriku i pokazivanje dronova ne reaguje.

Podsjetimo, ministar Zukan Helez je danas objavio prvi snimak domaćeg drona u letu i poručio da je to najbolji penicilin za “razdruživanje”.

- Advertisement -

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA