17.7 C
Sarajevo
20.09.2024

Policija u Banjoj Luci pronašla ukradene bicikle: Pozivaju se građani za prepoznaju svoj dvotočkaš

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzimanjem mjera i radnji identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu D.P. iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krađe, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Nadležnoj policijskoj stanici, 25.8.2024. godine oštećeno lice je prijavilo da je 24.8.2024. godine nepoznato lice u Banja Luci u ulici Aleja Svetog Save kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, otuđilo bicikl marke „Scott aspekt“ vrijednosti oko 1 000 KM.

“Lice D.P. je lišeno slobode 18.9.2024. godine, a na osnovu Naredbe sudije Osnovnog suda u Banjoj Luci uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, 19.09.2024. godine izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi navedeno lice, kojom prilikom je pronađen otuđeni bicikl, kao i još 11 bicikla različitih marki i modela”, navodi se u saopćenju.

- OGLAS -

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Policijska uprava Banja Luka poziva građane da ukoliko na fotografijama prepoznaju svoj bicikl, a koji im je otuđen u prethodnom periodu, kontaktiraju Policijsku stanicu Banja Luka Centar (051/337-201).

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA