15.5 C
Sarajevo
04.10.2024

Berberin je pobjegao s nožem u ruci, iscrpljena djevojčica pronađena u grobnici

Monika Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi do pronađena je danas živa i zdrava u ataru sela Svrljiški Miljkovac, a sudbina njenog otmičara Ninoslava Jovanovića zvanog “Malčanski berberin“ za sada nije poznata.

Kako saznajemo, djevojčica je pronađena u grobnici. Nakon 10 dana potrage otmičar i djevojčica su locirani su u ovom selu.

– Dijete je u stabilnom zdravstvenom stanju, ali vidi se iscrpljenost na njoj. Ona je svjesna i komunikativna, rečeno je Kuriru.

- OGLAS -

Kako je rekao ministar Nebojša Stefanović, djevojčica je predata Hitnoj pomoći.

Za otmičarem, Jovanovićem se i dalje traga.  Očevidac za Kurir tvrdi da je vidio Jovanovića kako bježi pred policijom, a da kod sebe ima nož.

- Advertisement -

“Pretpostavlja se da je on na teriroriji Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspjeti da dođu do njega”, rekao je Stefanović.

Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dijete krenulo u Osnovnu školu “Zoran Đinđić” u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i vjerovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi “Punto” i oteo dijete na putu do škole.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA