16.6 C
Sarajevo
08.09.2024

Karleuša poručila Vranješu: Ubij se odmah. U Bosni znaju da si budala. Ti si završio svoje, paćeniku!

Na društvenim mrežama i portalima vlada opšti haos na relaciji Karleuša-Vranješ, a nakon različitih objava Vranješa, oglasila se i Jelena Karleuša čiju poruku prenosimo u cijelosti: 

“Ti crve mali nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno!
Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš- ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!!”, napisala je Karleuša u uvodu na svom facebook profilu te nastavila:

“Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-dzabe ti je! Po cenu mog života, po cenu da se razvedem a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro k****** koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i p****** željna slave koju nikad nećeš imati a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačiće a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku!”, naglasila je ona te mu poručila i šta bi trebao uraditi: 

- OGLAS -

“Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te je**** prvi muškarac koji naleti na tebe! Je**** te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*** li ti zlo seme devijantno!Ti si završio svoje”, zaključila je Jelena na svom profilu. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA