15.5 C
Sarajevo
04.10.2024

Milanović odbrusio Grabar Kitarovićevoj: Nesposobna si

Sučeljavanje predsjedničkih kandidata Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović u centru je pažnje hrvatskih medija.

RTL je saopštio da je savjetnica aktuelne predsjednice tražila prekid sučeljavanja zbog umora kandidatkinje za drugi mandat na Pantovčaku i predugog trajanja emisije što je izazvalo veliku buru u hrvatskoj javnosti.

Milanović se oglasio porukom da je u sinoćnju emisiju RTL-a došao “teško prehlađen i pod temperaturom”, ali mu, kaže, ni u jednom trenutku nije palo na pamet da “svoje blage zdravstvene probleme” stavi ispred prava građana da vide i čuju šta kandidati za predsjednika Republike imaju da kažu.

- OGLAS -

“Umoriti se od jedne debate pred hrvatskim građanima čije povjerenje tražiš, šta to znači? Ako nisi sposoban dva sata da razgovaraš o temama koje muče Hrvatsku, nisi sposoban ni da vodiš Hrvatsku. Osim, ako razlozi i motivi za traženje prekida nisu nešto drugo…”, napisao je Milanović na svom Facebook profilu.

Prethodno se na Twitteru oglasio i Milanovićev portparol Nikola Jelić, koji je upitao zašto je Štab Grabar Kitarović sinoć “besramno lagao javnost”.

- Advertisement -

“RTL je potvrdio ono sto smo sinoć odmah rekli – da Štab Zorana Milanovića nije tražio prekid debate. Prekid je tražio Štab Kolinde Grabar Kitarović… Zašto su sinoć besramno lagali javnost”, zapitao je Jelić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA