15 C
Sarajevo
30.09.2024

Tuga kod Vinkovaca: Vozačici ljetos umrli suprug i otac, sad i dvogodišnji sin

Danas se nastavio strašni crni niz na hrvatskim cestama.

U nesreći koja se jutros oko 10:20 sati dogodila nedaleko od Vinkovaca poginula je dvogodišnja beba. Četvero ljudi je ozlijeđeno.

Do sudara dva automobila došlo je kada je 32-godišnja vozačica vozeći Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva, kako je priopćila policija, zbog neprilagođene brzine u zavoju, prešla na suprotni kolnički trak te udarila u Volkswagen koji je dolazio iz suprotnog smjera.

- OGLAS -

Dvogodišnji sinčić bio s mamom i starijom sestrom

Od posljedica prometne nesreće smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u Renaultu, a četiri osobe, kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, ozlijeđene su. Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u Renaultu, a u drugom vozilu su ozlijeđeni 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

- Advertisement -

Dvogodišnji dječak koji je preminuo u bolnici od posljedica nesreće bio je u Renaultu sa svojom majkom i starijom sestrom koja srećom nije ozlijeđena. Riječ je o obitelji iz mjesta Antin nedaleko od Vinkovaca. Nesreći je vjerojatno doprinijela i mokra cesta zbog kiše koja je jutros padala.

Nesretnoj ženi u nekoliko mjeseci umrli suprug i otac, a sad i sin

Tragedija je još strašnija jer je majka koja je izgubila kontrolu nad automobilom prije nekoliko mjeseci ostala bez supruga i oca, a sada i bez dvogodišnjeg sinčića.

“Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata”, rekao je mještanin Antina za Jutarnji List.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA