13.8 C
Sarajevo
07.07.2024

Šokantan snimak Trumpa: Kamalu nazvao patetičnom i j****o lošom, Bidena nazvao starom hrpom s***a

"Jeste li vidjeli kako sam pomeo tu staru, pokvarenu hrpu s***a?"

Na društvenim mrežama se pojavio snimak Donalda Trumpa koji vrijeđa i napada potpredsjednicu Kamalu Harris, naziva je patetičnom te kaže kako misli da će Joe Biden na kraju odustati od izbora 2024.

The Daily Beast je prvi objavio snimku na kojoj Trump na golf terenu govori da Biden odustaje od utrke nakon lošeg nastupa u debati 27. juna, dodajući ‘a to znači da imamo Kamalu‘.

Ako bi se doista dogodilo da se Biden povuče iz utrke za Bijelu kuću, Harris bi ga mogla zamijeniti, no predsjednik i njegov tim zanijekali su da namjerava to učiniti.

- OGLAS -

U snimci Trump, doduše, kaže i da bi Harris bila bolja od Bidena, kojeg naziva ‘starom, pokvarenom hrpom sranja‘. No nakon toga se okomljuje na Harris.

‘Ona je tako loša. Tako je jadna. Jednostavno je tako j**** loša‘, rekao je Trump.

- Advertisement -

A onda se opet vraća na Bidena.

“Možete li zamisliti tog tipa kako ima posla s Putinom? I predsjednikom Kine – koji je žestok momak. On je žestok čovjek, vrlo čvrst tip. Ali upravo su objavili da (Biden) vjerojatno daje ostavku”, rekao je Trump i odvezao se autom za golf.

Inače, Kamala Harris kaže kako još uvijek podržava Bidena u utrci za predsjednika SAD-a, unatoč njegovom lošem rezultatu u debati.

“Gledajte, Joe Biden je naš kandidat. Jednom smo pobijedili Trumpa i pobijedit ćemo ga opet”, rekla je Harris.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA