20 C
Sarajevo
08.09.2024

Tražite posao? Pogledajte ova otvorena radna mjesta!

Pregledajte pet posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ove sedmice!

Brzi put do posla vodi preko Boljiposao.com. Pregledajte pet posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ove sedmice!

Mutvak traži radnika u kuhinji (m/ž) za rad u Sarajevu. Poželjno je iskustvo sa tijestom i donerom, ali nije obavezno. Nudimo početnu platu od 1400 KM, topli obrok, bonuse i plaćenu obuku za osobe bez iskustva. Prijavite se putem linka do 21. 8. 2024.

Geomet d.o.o. traži radnike na pogonu za preradu rude (m/ž) za rad u Olovu. Potrebno je obrazovanje VKV, KV, ili SSS, poželjno iz rudarske, elektro i mašinske struke, kao i vozačka dozvola B-kategorije. Nudimo obuku, stimulativno radno okruženje, i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 22. 8. 2024.

- OGLAS -

Zoo Centar Sarajevo traži prodavača/trgovca (m/ž) za rad u Sarajevu. Pozicija uključuje rad s kupcima i prodaju hrane i opreme za kućne ljubimce. Potrebna je minimalno srednja škola, ljubav prema životinjama, odgovornost i komunikativnost. Radno iskustvo je poželjno, ali nije neophodno. Prijavite se putem linka 3. 8. 2024.

Jurčič & Co., d.o.o. nudi posao autolimara na teretnim vozilima (m/ž) za rad u Šenčurju kod Kranja, Slovenija. Traži se samostalnost, marljivost, te minimalno jedna godina iskustva (primamo i početnike). Nudimo rad na puno radno vrijeme, profesionalno okruženje, redovnu i stimulativnu plaću, te regulisanje radne i boravišne dozvole. Prijavite se putem linka do 10. 8. 2024.

- Advertisement -

Only One Chinese Restaurant traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za rad u Sarajevu. Nudi se rad u profesionalnom kolektivu uz odlične uslove rada. Kandidati trebaju poznavati higijenske standarde, biti odgovorni, ljubazni i sposobni za rad u timu. Prijavite se putem linka do 1. 8. 2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici Boljiposao.com. Sretno!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA