12.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Ovo su novi trendovi manikira za ljeto 2024. godine

Kratki nokti i suptilne boje oduševit će svakoga, a posebno ljubitelje minimalističkog stila.

Trendovi se stalno mijenjaju i neke je lako pratiti, dok neki ipak nisu za usvajanje. Ono što svaku ženu, koja voli da lijepo izgleda, ponekad usreći jeste jednostavnost, a to je upravo ono što je in ovog ljeta. Kratki nokti i suptilne boje oduševit će svakoga, a posebno ljubitelje minimalističkog stila.

Boja lavande

Boje jorgovana, ali i boja lavande, trenutno su veoma popularne kao boja laka za nokte. Ove dvije boje izgledaju super suptilno na kratkim noktima, ali još uvijek privlače pažnju.

- OGLAS -

Boje jorgovana i lavande također su savršen izbor boja za francuske manikire ili za druge dizajne noktiju i zamjenjuju plave tonove kao najveći trend boja za kratke nokte.

Nokti s draguljima

- Advertisement -

Nokti ukrašeni “draguljima” su pravi hit ovog ljeta. Svjetlucavi kamenčići, perlice ili drugi dodaci obično su samoljepljivi ili se mogu lako pričvrstiti s malo ljepila za nokte. Zapečatite sve bezbojnim lakom i trajat će duže nego što mislite. Vrijedi isprobati.

Lipgloss nokti

Lipgloss nokti, ali drugačiji Lipgloss nokti bit će daleko najveći trend noktiju u ljeto 2024. godine i to za svaku dužinu nokta.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA