11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Čanak došao u PSG da “razjasni stvari” s Trifunovićem

Predsjednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da je lider Lige socijaldemokrata vojvodine Nenad Čanak sa telohraniteljima došao u prostorije PSG. Čanak je, takođe na Tviteru, potvrdio da je išao u PSG da “nađe Trifunovića”, ali demantuje da je bio u pratnji tjelohranitelja. 


U izjavi agenciji Beta, Trifunović je rekao da mu je Čanak prišao sa dvojicom telohranitelja, nakon čega mu je on rekao da ne želi da se rukuje sa njim. 

“On me je pitao da li je istina da sam rekao to o njemu, a ja sam mu odgovorio da jeste i da je on Slobodanu Miloševiću govorio mnogo gore stvari. Da mu je prijetio da će ga objesiti na Trgu”, rekao je Trifunović i dodao da mu je Čanak odgovorio da mu je time uvrijedio porodicu i “da to košta”. 

- OGLAS -

“Ne znam na šta je mislio ali to je zvučalo kao mafijaška prijetnja. Mi živimo u mafijaškoj državi, a on je osvedočeni mafijaš”, rekao je Trifunović.

On je dodao da mu Čanak, osim toga, ništa drugo nije rekao.

- Advertisement -

Na Tviteru se oglasio i Čanak, koji je potvrdio da je bio u prostorijama PSG, ali je demantovao da je bio u pratnji telohranitelja.

Bio sam sada u PSG da nađem S. Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smio da ponovi šta je izgovorio samo je ponavljao da je o meni rekao ‘ono što sam ja govorio o Miloševiću’. Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno. Sergej Trifunović je bezvrijedna kukavička krpa”, napisao je Čanak.

 


Lider LSV-a naveo je i da je bio u pratnji u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslsničke grupe u Narodnoj skupštini koji mu je “pomogao oko adrese”, i sa pratiocem koji mu pomaže jer se teško kreće.

“Fido je bio okružen sa desetak ljudi. Kukavica”, napisao je Čanak i dodao da ukoliko Trifunović misli da su to telhoranitelji, da će se u prostorije PSG odmah vratiti potpuno sam.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA