9 C
Sarajevo
23.09.2024

Pogledajte kako Sergej Trifunović ispred Skupštine Srbije pjeva ‘Kukavicu’ Vučiću

Njega ili voliš ili ga očima ne možeš smisliti, ali malo je onih koji su ravnodušni prema glumcu Sergeju Trifunoviću i svemu što radi… Temperamentan i drčan, kakav već jeste, naravno, našao se od prvog dana u protestnim šetnjama “1 od 5 miliona” usmjerenim protiv vladavine Aleksandra Vučića. koje već mjesecima traju na ulicama Beograda.

U međuvremenu je postao i predsjednik Pokreta slobodnih građana (PSG), koji za cilj ima ujedinjenje cijele opozicije u Srbiji. Tako je u sklopu svojih aktivnosti, i u svom stilu, Sergej Trifunović ponovo “komunicirao” sa predsjednikom Vučićem. Ovoga puta, ispod prozora Skupštine Srbije, zapjevao mu je popularnu pjesmu Svetlane Cece Ražnatović “Kukavica”.

Iako se Cecini fanovi s tim neće složiti, Sergej to radi puno bolje… Poslušajte i uvjerite se sami, šteta što tip kraj njega grozno falšira. 

- OGLAS -


Inače, Cecinu “Kukavicu” Trifunović je otpjevao u filmu “Turneja” Gorana Markovića, u sceni kada vojnika Armije RBiH natjera u minsko polje, gdje stihovi ove pjesme zlosutno odjekuju kroz zrak prije ekspolozije. Ova scena upamćena je kao jedna od najbrutalnijih filmskih slika iz proteklog rata.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA