11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Tijelo u zamrzivaču: Sestra priznala da je ubila Jasminu Dominić

Smiljani je produžen pritvor, zbog sumnje da je povezana sa ubistvom svoje sestre.

Nije je još ispitalo Županijsko državno Tužilaštvo, ali će biti obavljeno u zakonskom roku.

Još se sa sigurnošću ne može utvrditi da je tijelo pronađeno u zamrzivaču tijelo Jasmine, tačne informacije znat će se nakon obdukcije. Nestanak Jasmije Dominić prijavljen je 2005. Godine, a prema nekim informacijama ona je nestala pet godina ranije.  

- OGLAS -

“Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba”, izjavio je na konferenciji za novinare portparol međimurske policije Nenad Risek.

Policija je na press konferenciji održanoj danas kazala je policija 2005. Godine i pretražila porodičnu kuću, no bazirali su se na spoljnjem dijelu, te nisu pregledali taj dio. Inače, zamrzivač nije bio sakriven ili pod bilo kakvom zaštitiom, stajao je ispod stepenica.

- Advertisement -

“Mogu reći da smo bili više fokusirani na van, prema tim nekim informacijama, čak i na neka okolna mesta. Međutim, tada nismo imali informacija da bi se to moglo dogoditi unutar kuće”, rekao je Risek u odgovoru na pitanje novinara kako to da policija nije otkrila leš prilikom pretrage kuće.

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA