13.8 C
Sarajevo
24.09.2024

Užas na Hvaru: Pronađeno beživotno tijelo doseljenika iz BiH u blizini ranjene žene

Policija je u utorak u uvali Zenčišće u Jelsi na Hvaru pronašla litvansku državljanku koja je na tijelu imala ubodne rane. Prevezli su je u splitsku bolnicu.

Prema posljednjim informacijama, nije životno ugrožena.

Blizu mjesta gdje je bila povrijeđena žena policajci su pronašli mrtvog muškarca, doseljenika iz BiH starog 65-70 godina, piše Slobodna Dalmacija.

- OGLAS -

– Oko 19 sati dobili smo dojavu da se u uvali Zenčišće u Jelsi nalazi ozlijeđena žena koja je prevezena u splitsku bolnicu. Imala je ubodne rane i prema posljednjim informacijama, nije životno ugrožena. U polju u blizini mjesta gdje su policajci pronašli ženu bio je mrtav muškarac. Prema dosad prikupljenim informacijama, njegova smrt nije nastupila kao posljedica kaznenog djela – objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Slobodna Dalmacija piše kako je muškarca, koji se vjerojatno ubio, Litvanka nedavno optužila za silovanje zbog čega je bio na kriminalističkom ispitivanju.

- Advertisement -

Napad je, navodno, motivisan osvetom jer ga je žena prije desetak dana prijavila za silovanje. Tada je bio priveden na kriminalističko istraživanje. Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, muškarac je tada rekao da je to učinio jer mu je ona ostala dužna za izvođenje građevinskih radova.

Nakon što joj je zadao nekoliko ubodnih rana po tijelu, muškarac si je navodno sam oduzeo život u obližnjem polju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA