13.8 C
Sarajevo
20.09.2024

Vučić: Država će umjeti da se obračuna sa nasilnicima

Predsjednik je pozvao institucije da rade svoj posao.

“Apsolutna manjina slijedi ideologiju Boška Obradovića, ali vrlo agresivna manjina, a možemo da je pobijedimo samo mi koji želimo ozbiljnu i demokratsku Srbiju”, rekao je predsjednik.

Naglasio je da je 70-80 žena pokazalo da su u stanju da se suprotstave fašizmu svojom voljom i hrabrošću.

- OGLAS -

“Slika dama kako se drže za ruke i brane instituciju od Boška su slika Srbije i budućnosti. Zaslužuju divljenje i volio bih da sam mogao da budem funkcioner u skupštini da bar na neko vrijeme mogu to divljenje da podijelim sa njima. Hvala što su pokazale put slobode i borile se protiv fašizma”, rekao je Vučić.

Predsjednik se ženama koje su blokirale Obradovića da uđe u Skupštinu izvinio što su, kako ističe, trpjele napade i prijetnje šamarčinama.

- Advertisement -

“Boško nije iz Beograda, nikada se nije kandidovao da bude odbornik. Upao je sa željom da blokira nekog od funkcionera gradske vlasti, što su jedino radili Jobik u Mađarskoj i nacisti Hitlera. Fašističke ideje u Srbiji neće proći. Pozivam institucije da obave posao”, rekao je Vučić.

Poručio je da fašizam u Srbiji nema budućnost a da je demokratija oblik režima koji će se njegovati.

“Srbija se nalazi na dobrom putu, popravljaćemo sve ono što je bivši režim ostavio, nastavićemo da se borimo sa našim građanima i osiguramo budućnost za našu djecu. Da napadate novinarke i upadate na radna mjesta, skidate znakove jer neko nešto radi, za razliku od vašeg perioda kada se nije gradilo, ali ni to ne valja jer oni odlučuju šta valja i ne valja”, rekao je Vučić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA