16.6 C
Sarajevo
29.04.2024

Epska priča o nemogućoj ljubavi: Pratite novu seriju “ASI” samo na FACE TV!

Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu…


U programu FACE TV možete pratiti novu seriju, epsku priču o nemogućoj ljubavi pod nazivom “ASI”
.

Snažna priča o ljubavi dvoje jakih i ponosnih ličnosti koje u stvaranju zajedničke budućnosti i ljubavi prijete problemi iz prošlosti. Asi je jedna od najboljih turskih dramskih serija, a u glavnoj tematici, osim ljubavi prema zemlji, romansi i Sredozemlju u središtvu je rijeka koja teče uzvodno, rijeka Asi i nadimak glavne junjakinje serije Asiye..

- OGLAS -

Mladi Demir nakon mnogo godina uz brojne uspjehe vraća se u svoj rodni grad. Na toj zemlji i u tom gradu njegova je porodica ostavila mnoge tajne koje će njegovom i Asijinom životu spriječiti put do sreće. Iako zaljubljeni, ponosni i vezani uz svoje porodice Demir i Asi su neprijatelji uvjetovani grijesima njihovih članova porodice.

Serija Asi karakteristična je po jedinstvenoj originalnoj muzici autora Naila Yutsevera, fotografiji i pejzažima. Snimana je u Antakyji, gradu smještenom na obalama Sredozemnog mora, domu kulture stare hiljadama godina. Odlična produkcija sa snažnom glumačkom postavom, dinamičnim scenarijem i režijom ostavit će jak utisak na sve gledaoce.

Već tri generacije porodica Kozdžuoglu posjeduje veliko imanje, a opstanak plantaže i farme njihov je najvažniji cilj. Vlasnik Ihsan Kozdžuoglu i njegova kćerka Asi rade i žive za svoju zemlju. Mnogo godina prije Demirova tetka Suhejla i njegova majka došle su raditi na imanje porodice Kozdžuoglu. Demirova majka utopila se u rijeci Asi koja teče blizu imanja porodice Kozdžuoglu.

Prošle su godine i Demir se vraća u svoj rodni grad kao bogat i uspješan čovjek još uvijek ogorčen zbog okolnosti koje su njegovu majku odvukle u smrt. Demir susreće Asi prema kojoj odmah osjeti veliku privlačnost. Životi porodice Kozdžuoglu i Demirove porodice isprepletene su događajima iz prošlosti, a oni će biti i konstantna prepreka u odnosu ovo dvoje mladih ljudi. Tajne počinju “isplivavati” i potresati odnose nakon što se Suhejla vrati u Antakyju.

Demir saznaje da je moguće da je porodica Kozdžuoglu odgovorna za smrt njegove majke. Tragajući za odgovorima i u stalnim turbulencijama Demirovog i Asinog odnosa kroz seriju preovladava neizvjesnost, ljubav, romansa i ožiljci prošlosti koji se odražavaju na ljubav u budućnosti.

Pratite seriju ASI samo na FACE-u od ponedjeljka do petka u terminu od 17:20 i saznajte kakav će biti ishod Demirove i Asine ljubavi! Ne propustite!

Podsjećamo, FACE televizija odnedavno je postala dio TV mreže i svojim gledaocima omogućila je dodatnih sedam sati najkvalitetnijeg TV-sadržaja.

Ukoliko ste dosad plaćali određene streaming platforme kako biste gledali omiljene filmove i serije, vrijeme je da prekinete tu praksu i sačuvate svoj novac – naš je sadržaj besplatanmoderan i ekskluzivan.

Vaše omiljene serije odsad su na FACE-u!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA